Thursday, 31 May 2012

Cuti

Ye cuti2 bestnyer...tpi dah x best sebab kelas tambahan sampai seminggu seminggu jerk kite owg boleh cuti...isk geramnyer.....ha lgi satu alin nk citer kat korang....ari2  kan alin pegi bertanding taekwondo kat SMK Pendang alin dpt pingat perak tapi alin sedih...sebab bdak tu kcik je sepatutnyer alin bolehla sepak kepale die....tpi perasaan nervous tu tebal sangat......sampai x leh fokus.....hmmmm.......x nk ingatla pasal tuh.......
esok alin nk balik kampung...so bye..bye.....hahahahahah....ha sebelum terlupe bgi korang yg x kemane2 sbb parents suruh belajar kat umah tpi byk alasannye....masukla website nh http://www.astro.com.my/tutortv/......spe yg suke buka' fb or kaki onlinela kan likela page nh...https://www.facebook.com/pages/Nur-Adlin-Dina-Zulkiffli/150632788363100.....tau bye.....

2 comments:

Aku best.Cepat kata. said...

Wei adlin! Follow aku balik! Hahaha.

Nur Adlin Dina said...

dah follow dah