Sunday, 29 July 2012

GA free dari Tyhalee









Hai,buat pertama kalinya alin nak cuba masuk Give Away manalah tau ada rezeki untuk menang.
Gambar kat atas tu, diambil oleh kakak angkat alin di Melaka.

So,sapa yang  berminat nak menyertai GA ni...korang boleh ikut step ni..

pertama korang follow blog alin dulu...lepas tu korang pergi kat entry ni 
dah sampai kat blog tu korang jangan lupa follow pula'
Hadiah berupa wang tunai akan diberikan kepada pemenang tempat pertama,kedua dan ketiga
tarikh tutup: 12 OGOS 2012
so, ape tunggu lagi jangan lepaskan peluang ni.






2 comments: