Monday, 23 July 2012

What A bad day for me :'(

dahla kejadian markah tu....yg nh lgi...menyedihkan....!!! salah ke kalau kite nak tumpang kawan2 kite pergi Solat Tarawikh kat Masjid...Alin nak pergi dengan die nh....pergi masjid Aman.....so alin ckpla kat abg die abg die kata bole...so,aku pun dgn happy nyer nk pegi...aku calllah die nk confirmkan...bile tye die...die kate x boleh....pastu aku merayu die kate pun x boleh...masa diowg nk pegi aku x siaplakan sbb dah kata x leh pi.....pastu abg die dtg panggil aku...aku ckpla x nk pi pastu aku fikir baleq die nh main2 k? mse baleqkan diowg baleq ngan aku,aku tye die pi x tarawikh mlm nh...? die kate pi...aku ckpla nk ikut.....pastu die ckp "x leh"aku tye 'awat?' die kate mengacau family die....pastu abg die ckp "kak lang nila...x baeq owg nk buat baeq kita halang...DOSA" so,aku dgn senang hatinya nk solat tarawikhla.....pastu ptg tdi die mesej...textnye berbunyi mcm nh "Your are destroying my family" aku mmg geram gile2 kat die....apa salah aku kat die smpi nk pi Masjid ngan die pun x leh.....!!!!

sapa yg tolong dia masa dia dalam kesusahan,
masa internet tak da kat umah dia,
masa die nk couple ngan seseorang,
dan sapa yang ambil die dari sekolah.....(bapa' aku)

3 comments:

Aku best.Cepat kata. said...

Ahahahaha. Bapa' kau la jgak yng teman kau. Alahai. Siannyae. Sapa yng kurang ajarrr sngat tu?! Bgi nama sket! Maih aku nk tngok happy tera mna sngat family dia yng smpai ckap mcam tu kat hng. :/

Nur Adlin Dina said...

sapa lagi kan dah ade klu yg depa tu kembar....Jeng Jeng Jeng orgnye ialah so far ahla....OME

Nur Adlin Dina said...

weei,gila comel blog ang tpi awat nme len? -.-