Wednesday, 1 August 2012

Blog miraa husin and amir corner

Hai...korang harini alin nak cerita sikit la pasal blog ni http://miraahussin.blogspot.com/ kalau korang follow blog ni memeng tak akan rugi ape... ape....sebab kat situ ade GA (Give Away) lagi pun background die mmg canteq sgt...x caya? pi la tengok sndiri die ade berapa follower....!!! 2000 lebih..... ape kate buka' sekarang....Amir corner pun best juga' Gempak ow.... so,ape tunggu lagi followla blog diorang sekarang......

Lagi pun sekarang ni diorang tengah buat GA so......kalo ade rezeki korang berpeluangla nak menang!!! kalo menang dapat Camera lomo.....

1 comment: