Friday, 10 August 2012

Give away by JemariSuri



hello...helllo
alin masuk GA lagi haahah...kalo korang tengok kat blog alin da penuhda ngan GA hehehehe....

Hadiahnya adalah jeng..jeng...

Tempat pertama
* selendang
* satu set brooch

Tempat Kedua
* satu set brooch

Tempat Ketiga
* selendang

so,kalau korang berminat nak join bolehla ikut syarat-syarat ni....

  • mestilah FOLLOWERS blog Jemari Suri
  • mesti rakyat MALAYSIA dan kalau member yang duduk oversea mesti ada alamat di Malaysia
  • pemilihan akan dibuat secara CABUTAN oleh anak-anak JS
  • perlu membuat SATU ENTRY mengenai giveaway ini dan LINK kan entry yang dibuat
  • setiap link tersebut sila letak di KOTAK KOMEN JS untuk JS jejak balik kau orang
  • sila letak BANNER JS kat entry kau orang tu ye
  • kalau sudi jom la TAG kawan-kawan kita untuk join sekali 

*kalau korang x paham or korang betul2 nak join bolehla k blog ni 
http://jemarisuri1001.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhangiveaway-by-jemari-suri.html

tag:
http://supersecretwriter.blogspot.com/
      http://www.coretancikmisi.com/ 
      http://www.resepirahsiaku.com/ 
      
Kalau dah baca followla blog alin sekali




1 comment:

jemarisuri said...

thanks sudi join ga js...gud luck