Sunday, 14 October 2012

Anugerah blog paling popular...



Lagi segmen yang alin join...ehehehheheh....biasala...tengah jalan - jalan tengok blog.....
tetibe jumpe segmen ni...apa lagi terus joinla....
macam x kenal plak....
hehehehh..


Okay entry yang alin rasa kreatif ataupun best...adalah entry ....


Okayy...seperti entry - entry yang lain semua segmen misti ade hadiahkan...
Tak hadiah duit, hadiah top up, tak hadiah top up hadiah followerr....hahaahah
tapi dalam segmen ni..hadiah dia memang amat - amat sangat lumayan dan menarik... 
nak tahu....Jeng..jeng...

Senarai hadiah :
Hadiah terkumpul Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular 2 setakat ini telah mencecah RM1316.00.. 
(wow gila cool...)Berikut merupakan senarai hadiah yang dicadangkan untuk Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular 2 berdasarkan jumlah hadiah yang berjaya di kumpul setakat ini:                                                                                 
   
  • Tempat Pertama  : 1g Emas 999 + RM144
  • Tempat Kedua     : Wang Tunai RM184
  • Tempat Ke 3       : Wang Tunai RM134
  • Tempat Ke 4-5    : Wang Tunai RM92 bagi setiap pemenang
  • Tempat Ke 6-10   : Wang Tunai RM30 bagi setiap pemenang
  • Tempat Ke 11-20 : Wang Tunai RM20 bagi setiap pemenang.
  • Entri Pilihan Terbaik Tahun 2012 : Wang Tunai RM60
  • Entri Blog Popular 2 Terbaik : Wang Tunai RM60
  • Entri Blog Popular 2 Terbaik : Wang Tunai RM60

So apa korang tunggu lagi,
Rezeki depan mata ini,
Apa kata korang join skali,
Baru meriah segmen ini.



ehehheh...mana la kite tahu nasib kite....kalau baik $ $ la jawapnyer......

nak tahu lebih lanjut..Klik sini....Coretan Anuar

4 comments:

Akma Omar said...

Gud luck dik..very cute blog...:)

Nasir Bravo said...

gud luck...wowwww ceria blog nie..cute..nice

Blog Popular

Aril Impian said...

selamat berjaya....


http://arilimpian.blogspot.com/2012/11/blog-popular-aril-impian-dari-sudut_15.html

Ryan Hendra said...

Wow ... congratulation nih ... :D

@Salam Kenal

[ Unimportant Notebook ]