Friday, 12 October 2012

Segmen Follow dan menang!!

Assalamualaikum....
hahaahha...kesian korang mesti dah tak larat nak jawab salamkan dari petang tadi smpai ke sekarang kene jawab salam....heheheh...masa alin tengah follow blog - blog yg follow alin....alin sempatlah terbaca ade GA....
Jadi apa lagi dah nama pun kaki GA cepat2 la tulis entry ni...hehehehehe......




segmen ni die menarikla sikit....
sebab kalau bertuah korang boleh menang jeng...jeng.....

Tempat Pertama : RM 50.00 sama ada top up ataupun duit (untuk seorang)
Tempat Kedua:RM 10.00 top up (untuk dua orang)
Tempat Ketiga: RM 5.00 top up (untuk enam orang)

amacam best tak hadiah tu....kalau untuk korang yang sudah 20 an....tu mungkin la x berminat.... tapi untuk kami yang baru habis UPSR tahun ni...yang tengah tunggu result kuar ni....jangan kata RM 50.00 kalau RM5.00 pun kite orang akan buat ape saje untuk mendapatkannya...(ceh ayat x boleh belah....heheheheh)



apapun alin nak tag dekat kawan2 blog alin yang bru alin kenal  :


dan sesiapa sahaja yang sedang membaca entry ni.....


ni senarai folower alin bukan nak menunjuk tapi syarat-syarat nak menang hihihi....
follower alin x de la ramai sangat  42 orang sahaja....tapi target alin nak bagi cukup 50 orang la...
heheheh..

Anyway,tangan alin dah penat menaip ni,otak dah penat berfikir,perut pula dah kosong.....
kalau ada rezeki alin menang..melompat sakanlah nampaknya...tapi kalau xde rezeki nak buat macam mana..

perut tengah berbunyi,
otak pula dah tak ada idea dah,
perut tengah kosong ni,
nak pergi makan pula' lah....

Bye....bye........

6 comments:

eikyn grinx's said...

rajin2 blogwalking peserta lain k.. boleh tengok kat senarai peserta

StrawBerry Cynta Syasya said...

dtg dari segmen yg same . .. .

http://music-syasya95.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html?

Isabel Diaz said...

Singgah sini,

Dah follow awak,

Jom follow blog saya,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

Kalau tak keberatan,

Jom meriahkan GA nie,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

LyllΛzhar II said...

singgah sini dari segmen yang sama ^w^
jom bw :)

http://www.smoochie-licious.co.cc/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

Aimi Syahirah said...

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

miera elena said...

miera follow sini :) dari sagmen yang sama :) gud luck ...http://storymieralover.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html