Thursday, 18 October 2012

Segmen : Jom Tingkatkan follower sampai puas

                                       

ok...buka' blog nampak dekat dashboard juz a bluely girlz ada join segmen ni....
so, apelagi joinla...maklumlah,mana boleh ada orang lebih dari kita....




okay....nak join.....klik sini

Tag 

Tengah menenangkan diri..malam - malam buta ni......huh !!

Bilangan follower saya : 45 orang sahaja...
Bilangan Fan Page saya : 44 orang sahaja...

Nak like boleh klik kat sini : Facebook Fanpage

Ok...nak sambung menangis dalam hati....
Bye..Byee


18 comments:

ishy77 said...

budah sekolah yg comel. follow.. blaja rajin2 ye.

Mohd Noor Shawal said...

thanks join.. Jom BW peserta lain.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

Sharmaine MJ said...

membalas kunjungan dan follow sekali http://loverholicrawk91.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Shera unly said...

haii ! dari segmen yang same :)done follow you^^

http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tngkatkan-follower-sampai.html

Aynahusna said...

Hai,dari segmen yang sama
Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmenjom-tingkatkan-follower-sampai.html

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/ folo me back. :)

Are-name said...

Salam, saya dari segmen yg sama..dah join. Jom terjah balik sepantas kilat weeeee :D


http://rusukiri.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Azira said...

jgn lupa follow me back . dari segmen yg sama :)

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

miera farhana said...

done follow..hit me back =)
http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Sh Hily said...

Hye..ifa singgah dari segmen yg sama..dah follow cnie..jemput singgah n follow blog ifa plak..slm perkenalan..:))

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Maya said...

dtg dari segmen yang sama. salam perkenalan :D

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

•*¨`*•IntanNadia•*¨`*• said...

Salam, done follow u.. :)

singgah jom :

http://misskinuko.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

cik sweety said...

salam, dah folo aedk.

comel jea blog.

folo balek ea.


http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-jum-tingkatkan-follower-sampai.html

rafflesia said...

datang dari segmen yang sama :)

http://rafflesia313.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

jom ke blog saya :)

Insyirah said...

insyrah datang dari segmen sama
insyirah dah follow
jemputlah follow balik ya...:)

http://insyirah-lifediary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.htm

Abdul Hafiz said...

Join dari segmen yang sama>>>> http://cloudboy93.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Jom Terjah Ramai2

amercorner.com said...

hye.
assalammualaikum tuan blogger.
amer datang ni ada hajat.

first datang nak follow blog ni.
dari segment yang sama
bukti check follower box .
id : amerjaya :D
http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

oh ya. sebagai sahabat blogger.
amer nak ajak ni join giveaway and segment sedang
berlangsung kat blog amer.

yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
iaitu..
MP3 SPORT
mudah dibawa time jogging.
swatch watch 3x.
http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html